Uw Huwelijksdag

Jullie trouwfotograaf?

Jullie gaan trouwen, en willen je huwelijksdag ook over 10 jaar nog in detail kunnen nabeleven? Zorg voor een goede trouwfotograaf. Het trouwalbum (of je trouwfoto's op facebook) zijn straks de meest tastbare herinnering aan je trouwdag. Dat verdient het mooi vastgelegd te worden. Omdat het jullie dag is, zijn het ook jullie foto's. De digitale bestanden mogen jullie overal voor gebruiken, daarnaast kan natuurlijk een album worden gemaakt, of een online fotogalerij worden ingericht.

Tarieven

Elke bruiloft is uniek, maar het is prettig een idee te hebben van de kosten. Elk paar krijgt natuurlijk een offerte op maat, naar aanleiding van een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Een indicatie: Mijn basistarief is €599,- voor 5 uur fotografie. Hiervoor krijg je een ruime selectie foto's in hoge (originele) resolutie en een online album. Reis- en overige kosten zijn natuurlijk inbegrepen.

Daarnaast heb je keuze uit verschillende trouwalbums. Wil je liever zelf een album samen stellen? Dat is natuurlijk geen probleem. Meer informatie? Neem contact met me op.