Uw Huwelijksdag

Portfolio

Een goede indruk van het soort fotografie krijg je pas als je series uit verschillende bruiloften kunt zien. Niet de beste twee of drie foto's, een selectie van het totaal. Natuurlijk kan ik als we een afspraak maken ook de complete selectie laten zien, ondertussen geven deze series een goede indruk.

Merel & Johan

Merle en Johan trouwden in mei 2011 op een stralend mooie dag in Utrecht. Ze waren de eersten die in de geheel verbouwde Parel van Zuilen trouwden, nadat ze eerst het oudst nog levende echtpaar dat daar ooit trouwde (66 jaar geleden!) feliciteerden. Na afloop van de ceremonie gingen ze met alle daggasten met de boot van de Olifant naar de feestlocatie in Breukelen, uitgezwaaid en nagevaren door enkele van de gasten. Na een prachtige tocht over de Vecht van ruim een uur en het sfeervolle diner barstte het feest los, en werd het laat en gezellig. Blader door een selectie van de foto's.

Harm & Barbara

Harm en Barbara trouwden op een bijzondere locatie, aan het water. De bruidsshoot vond plaats met het meertje als achtergrond. De aanlegsteiger (die later nog door Barbara's broer gebruikt zou worden om de bruid naar de trouwlocatie te roeien) was setting van enkele foto's. De toen nog in het water aanwezige leden van de duikclub keken hun ogen uit.

Met hun daggasten verbleven ze op het vlakbij gelegen vakantiepark, dus na afloop van het geslaagde feest hoefde niemand meer ver te reizen. Behalve het bruidspaar dan, vlak na de bruiloft vertrokken ze een jaar naar Canada, dus naast hun huwelijk was het hun afscheidsfeest. Ze trouwden op de langste, en zo bleek, ook warmste dag van het jaar. Samen met Klaas van der Pijl mocht ik dit alles voor hen vastleggen. Bekijk gerust mijn foto's van deze dag.

Nijn & Sjoerd

Een echte studentenbruiloft. Nijn en Sjoerd wilden trouwen in Middelburg, zodat ook opa aanwezig kon zijn. Gezien beide families in Nijmegen wonen, kostte het even om iedereen te verplaatsen. Na de bruiloft zou het paar per trein terugreizen naar Nijmegen, om in de kantine van de beta-faculteit verder te feesten. Ondertussen konden mooi de bruidsfoto's worden gemaakt.

Dat betekende dat ik al 's ochtends vroeg de trein in stapte op weg naar Middelburg. Na een mooie ceremonie en een geslaagde lunch stapten we met z'n drieën op de trein, en begonnen de fotosessie. Geamuseerde treinreizigers en conducteurs feliciteerden het paar, en alles ging prima. Tot, de NS blijft toch de NS, een treinstoring de planning in de war schopte. Na nog wat foto's op station Breda te hebben gemaakt besloten we om te reizen, en via Rotterdam en Utrecht kwamen ze uiteindelijk toch nog op tijd voor het welverdiende biertje op hun eigen feest. Bekijk zelf de foto's van deze avontuurlijke bruiloft.